Ситуация
Пятница, 29.03.2024, 16:01
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [29.03.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2013 » Июнь » 05
У вівторок, 4 червня, у Львівській ОДА під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Василенка відбулось чергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Основною тематикою засідання був стан та організація протипожежного захисту у Львівській області. Зокрема, члени обласної комісії розглянули організацію забезпечення протипожежного захисту закладів охорони здоров’я області, стан протипожежного водопостачання у містах і районах області, а також забезпечення протипожежного захисту та техногенної безпеки хлібоприймальних підприємств, елеваторів, зернотоків, комбікормових заводів, сільгосппідприємств, місць заготівлі та зберігання грубих кормів під час проведення жнивної кампанії 2013 року. Окрім цього було обговорено ситуацію щодо розробки т ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 365 | Добавил: Sergeyev | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

4 червня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко провів нараду з перевізниками та власниками автостанцій Львівської області щодо наявного стану перевезень та якості надання перевізниками послуг пасажирам. Зокрема, під час наради заслухали інформацію про стан обслуговування приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування перевізниками області та про роботу автотранспортних підприємств в рамках місячника профілактичних заходів «Автобус-2013». Зазначимо, що станом на 01.06.2013 в маршрутній мережі області діє 805 автобусних маршрутів загального користування, в тому числі 344 міжміських та 461 приміський. На зазначених маршрутах працює 1649 автобусів. До обслуговування маршрутів задіяно 81 перевізника. Як повідомлялось на нараді, за 5 місяців 2013 року в обласну державну ад ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 309 | Добавил: Sergeyev | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

4 червня відбулось засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства за участі заступника голови Львівської облдержадміністрації Сергія Василенка. Під час засідання присутні обговорили підсумки роботи підприємств управління в осінньо-зимовий період 2012-2013 років та завдання щодо забезпечення їх стабільної роботи у наступному осінньо-зимовому періоді. Також було заслухано інформацію щодо проведення весняних лісокультурних робіт на підприємствах Львівського ОУЛМГ. Окрім цього, на порядку денному члени колегії розглянули низку актуальних питань, зокрема, щодо стану виконання аукціонних договорів, виплати заробітної плати, будівництва лісових доріг, запровадження електронної системи обліку деревини на підприємствах та інші. Заступник голови обласної державної адміністрації Сергій В ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 245 | Добавил: Sergeyev | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)


Закон "Про засади державної мовної політики" призвів до ще більшого поширення української мови.
Таку статистику приводить у своєму блозі на "Українській правді" депутат від "Свободи" Ірина Фаріон.
"Лише 28% громадян України за надання іншій мові статусу державної супроти нещодавніх понад 40%", - зазначила депутат.
"Лише 3% відсотки цьогорічних абітурієнтів обрали для написання текстів недержавну мову", - нагадала вона.
Депутат розповіла, що "нещодавно у Києві, у Деснянському районі, постала гімназія імені Євгена Коновальця, а більшість російськомовних батьків гімназії "Київська Русь", що у Дарницькому районі, через яскраві баталії обстояли своє право і потребу навчати дітей саме українською мовою".
"Не меншу активність виявили і батьки школи N24, що у Луганську, бо якась директорка на прізвище ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 398 | Добавил: Sergeyev | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

44% громадян України не шкодують про розпад Радянського Союзу в 1991 році, в той же час 41% - шкодують.
Про це свідчать результати дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", пише "Інтерфакс-Україна".
Примітно, що серед прихильників КПУ 9% не шкодують про розпад СРСР (81% шкодують), а серед прихильників "Свободи" картина протилежна: про розпад СРСР жалкують 5% опитаних, а 87% не шкодують.
Про розпад СРСР також шкодують 58% прихильників Партії регіонів, 26% прихильників "Батьківщини" і 21% прихильників "УДАРу" (не шкодують - 28%, 60% і 65% відповідно).
"Порівняно з попереднім дослідженням, проведеним наприкінці 2010 року, кількість тих, хто жалкує про розпад СРСР, зменшилася з 46 до 41%, а тих, хто не жалкує навпаки зросла з 36 до 44%", - наголошується в звіті "Рейтингу".
"Таким чином, ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 264 | Добавил: Sergeyev | Дата: 05.06.2013 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz