Ситуация
Пятница, 26.04.2024, 11:09
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [26.04.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2013 » Май » 20
15 травня під керівництвом заступника голови Львівської облдержадміністрації Сергія Василенка в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України відбулася міжвідомча нарада правоохоронних органів та органів виконавчої влади Львівщини. Під час наради розглянуто питання про стан протидії протиправній діяльності та захищеності державного кордону в межах Львівської області. За результатами наради прийнято рішення про проведення комісійного обстеження державного кордону та прикордонної інфраструктури у межах усіх контрольованих прикордонних районів Львівської області в рамках виконання Державної цільової правоохоронної програми «Облаштування та реконструкція державного кордону» на період до 2015 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2007 №831. Крім цього, планується пров ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 378 | Добавил: Sergeyev | Дата: 20.05.2013 | Комментарии (0)

15 травня заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко провів засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та організації комплексу заходів щодо мінімізації наслідків виникнення надзвичайних ситуацій та некласифікованих подій в області. Під час засідання комісія розглянула стан готовності місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області під час купального сезону 2013 року. За інформацією департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації, на території області зафіксовано 55 місць для відпочинку людей, з них 25 – пляжі. Більшість об’єктів не мають належної дозвільної документації. «Необхідно до початку купального сезону здійснити спеціалізоване обстеження усіма відповідальними службами акваторії пляжу та оформити відповідні пасп ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 395 | Добавил: Sergeyev | Дата: 20.05.2013 | Комментарии (0)

18 травня в приміщенні Львівського обласного центру культури і дозвілля УТОГ відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 80-ої річниці від дня створення Українського товариства глухих.
У заходах взяли участь заступник голови облдержадмінітсарції Сергій Василенко, член Центрального правління товариства УТОГ Юрій Горощак, заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Соболь, керівники громадських організацій інвалідів, представники районних та міських територіальних відділень УТОГ.
3 вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Сергій Василенко, який висловив щиру вдячність всім, хто, незважаючи на нелегкі випробування, які випали на їхню долю, займаються активною громадською діяльністю та допомагають іншим до ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 411 | Добавил: Sergeyev | Дата: 20.05.2013 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz