Ситуация
Среда, 24.04.2024, 00:55
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [24.04.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2013 » Май » 13
30 квітня у Львівській облдержадміністрації під керівництвом голови ЛОДА Віктора Шемчука відбулося перше засідання оргкомітету з підготовки до проведення 10 ювілейного міжнародного ралі «Галіція», у якому взяли участь представники Комітету ралі Автомобільної федерації України (FAU), Львівської обласної адміністрації, Львівської міської ради, МНС та ДАІ. Зазначимо, згідно єдиного календарного плану проведення змагань, затвердженого Державною службою молоді та спорту України, 12-13 липня 2013р. на території Львівської області планується проведення міжнародного ралі «Галіція», яке водночас є етапом Кубку Європи з ралі, етапом Чемпіонату України з ралі, етапом Чемпіонату Білорусії з ралі. Організатори змагання – Автомобільна федерація України (FAU), Галицький Автомобільний Клуб-Львівський обласний місцевий осередок FAU. П ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 388 | Добавил: Sergeyev | Дата: 13.05.2013 | Комментарии (0)

7 травня на міському кладовищі м.Броди, що на Львівщині, відбулась церемонія перепоховання жертв Другої світової війни – дев’ятьох воїнів Радянської армії. У заході взяли участь заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко, представники Бродівської районної та міської влади, ветерани війни, військовослужбовці та громадськість. Чин похорону провів декан УПЦ КП Бродівського деканату, настоятель церкви Різдва Богородиці у Бродах отець Василь Шира.
У зверненні до присутніх заступник голови облдержадміністрації Сергій Василенко зауважив, що гідне поховання та вшанування подвигу воїнів – учасників ІІ світової війни, які боролись за майбутнє нашої держави – це прямий обов’язок кожного українця. «Сьогодні питання пошуку та належного перепоховання солдатів, які боролись в роки війни перебуває на особис ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 344 | Добавил: Sergeyev | Дата: 13.05.2013 | Комментарии (0)

9 травня офіційна делегація Львівської області на чолі із заступником голови Львівської облдержадміністрації Сергієм Василенком взяла участь в урочистостях у Національному палаці мистецтв «Україна» в м. Києві з нагоди 68-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. До складу делегації ввійшли ветерани війни, учасники бойових дій та діти війни, а саме члени Львівської обласної Організації ветеранів України, члени Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, члени районних організацій ветеранів, представники районних державних адміністрацій, соціальні працівники та члени громадської ради. Під час святкового концерту до ветеранів війни звернувся зі словами вдячності та скорботи за загиблими на полі бою Президент України Віктор Янукович. «У День перемоги ми згадуємо кожного, хт ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 377 | Добавил: Sergeyev | Дата: 13.05.2013 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz