Ситуация
Четверг, 02.05.2024, 04:12
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [02.05.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2009 » Июль » 27

У спекотні літні дні 2009 року несподівано для платників податків, але очікувано для поповнення бюджету з'явилися спільні "аналітичні висновки" уряду і податкової адміністрації щодо нового порядку подання звітності з податку на додану вартість.

Розпорядження Кабміну № 757-р звучить так: "Взяти до уваги, що з метою впорядкування податкового обліку платники податку на додану вартість декларують суму податкового кредиту в період виникнення податкового зобов'язання". Тобто місяць у місяць і ніяк інакше.

Далі - обґрунтування від податкової адміністрації для тих, хто сумнівається: "Законом не передбачено можливості для платника приймати самостійне рішення щодо відстрочки реалізації своїх прав на отримання податкового кредиту після настання дати виникнення права на податковий кредит".

Тобто, якщо на дату виникнення права на ... Читать дальше »

Категория: Украина | Просмотров: 431 | Добавил: Sergeyev | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

Банкрутство Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" на сторінках преси поступово перетворюється із страшилки на своєрідну панацею, що порятує країну від кабальних контрактів на поставку газу.

"Економічна правда" жодною мірою не намагається спровокувати такий розвиток подій.

Завдання даного матеріалу - показати всі позитивні і негативні наслідки обох варіантів: банкрутства НАК або подальшої чинності нинішніх контрактів, виконання яких протягом останніх місяців може призвести до витрати валютних резервів НБУ.

Обговорювана вітчизняними експертами концепція банкрутства "Нафтогазу" зазвичай передбачає таку схему: звернення Кабміну до Вищого господарського суду щодо неможливості виконан ... Читать дальше »

Категория: Украина | Просмотров: 481 | Добавил: Sergeyev | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

У п'ятницю комісія Міністерства регіонального будівництва та розвитку визначила об'єкти з 70-відсотковою готовністю, на добудову яких держава надасть фінансування.

Програма передбачає, що кошти виділятимуть фізичним особам, які стоять у черзі на отримання житла.

Всього з 7 до 17 липня міністерство провело шість конкурсів з елементами аукціону з відбору об'єктів у всіх областях України. В результаті було визначено 120 об'єктів з терміном здачі до кінця 2009 року.

Аукціони проводилися на підставі прийнятого в листопаді 2008 року закону, розробленого урядом для боротьби з кризою у будівельній галузі.

Згідно з цим документом, у разі сплати фізичною особою 25% вартості житла держава надає їй пільговий кредит на решту суми під 16% річних у гривні терміном на 30 років.

... Читать дальше »

Категория: Украина | Просмотров: 504 | Добавил: Sergeyev | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz