Ситуация
Пятница, 17.05.2024, 08:00
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [17.05.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2009 » Февраль » 14 » Как провести день влюбленных?
Как провести день влюбленных?
08:53

     Тиждень добіг кінця. Погода прохолодна, інколи йде дощ з мокрим снігом, але попереду вихідні. І зовсім необов'язково проводити вікенд вдома. Тим більше, що попереду - свято закоханих.

Чому б не взяти свою другу половинку за руку і не повести... наприклад, на Майдан Незалежності? Адже саме там відкрили пам'ятник закоханим ліхтарям.

Якщо ж ви просто любите спокійний відпочинок, на вас чекає багато цікавого. Зокрема в галереї "Триптих", що на вул. Андріївський спуск, 34, можна відвідати виставку робіт українського художника Едуарда Бєльського.

Експозиція "Шедеври Едуарда Бєльського" дуже експресивна та романтична. У його роботах домінують жіночі портрети, що нагадують картини Клода Моне.

Любителям поцілунків та "короткого метру" варто поспішити: у столичному кінотеатрі "Київ" проходить показ найкращих французьких короткометражок "Магічний Париж".

У програмі показу - найкращі французькі короткометражні фільми, учасники та призери міжнародних фестивалів. Це сім по-французьки романтичних історій.

Молодий харківський фотограф Артем Волокітін презентує в арт-центрі "Я Галерея", що за адресою вул. Волоська, 55/57, свою виставку "Дотик".

За словами організаторів експозиції, "Дотик" - це проект, у якому не варто шукати жодних хитромудрих прийомів, це лише розповідь про близькість.

Серія налічує чотирнадцять робіт овальної форми, над якими Артем Волокітін працював близько року. Це портрети без облич, які вражають еротизмом.

Любителів театру  чекають у театрі "Браво", де можна буде подивитися комічну п'єсу модного московського драматурга Надії Птушкіної "Плачу вперед!". Спектакль поділяється на дві частини - перша нагадує непристойний анекдот, а друга наповнена лірикою.

У київському академічному Молодому театрі покажуть іронічну комедію "Любофф", а у театрі опери та балету - "Ромео і Джульєтту".

Спеціально для любителів арт-мистецтва в PinchukArtCentreпроходить аж три виставки.

У Project Room представлені роботи молодого японського фотографа Кеіта Сугіура під назвою "Темний Ліс".

Виставка "21 Росія" орієнтована на прихильників сучасного російського мистецтва епохи пост-міленіум. Представлено роботи двадцяти одного художника, які були створені протягом останніх восьми років. Це особливі експозиції, тому що вони презентують поєднання напрямку, поколінь, тематичності, адже, молоді художники представлені поруч з дуже відомими авторами.

А всі, хто захоплюється фотографією та відео зйомкою можуть проглянути персональну виставку Сем Тейлор-Вуд. Вона представляє нові відео та фотороботи художниці, твори, що вже стали відомими, але які ще не демонструвалися у Києві, а також світову прем'єру відео "Трихвилинний раунд" за участю братів Кличко.

Шанувальники кінних перегонів зможуть знову їх відвідати. Чергові скачки за кубок мера розпочнутьсяо 12.00 і проходитимуть на вул. Академіка Глушкова, 10. У прес-службі КМДА навіть пообіцяли спеціальні призи до дня закоханих.

Є і не зовсім романтичний спосіб проведення Дня всіх закоханих. У суботу о 14 годині буде чергова акція протесту під Київською адміністрацією. Тож якщо вас цікавить, де поділися ваші гроші, приходьте і запитуйте.

Але що би ви не обрали, пам'ятайте, що любов - найпрекрасніше в світі почуття. А ваша друга половинка обов'язково зрадіє навіть простій листівці з написом "Я тебе кохаю".

"Українська правда. Київ"

Категория: Украина | Просмотров: 510 | Добавил: News | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright Ситуация © 2024
Сайт управляется системой uCoz