Ситуация
Пятница, 29.03.2024, 08:10
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [29.03.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2013 » Июль » 23

Перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін називає екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка "дрібним злодієм".
Про це він сказав у коментарі газеті Комерсант-Україна, говорячи про судовий позов Луценка через закриття кримінального провадження щодо посадових осіб Генпрокуратури, що санкціонували його арешт.
"Юрій Луценко був засуджений законно. Законність цього вироку підтверджена декількома судовими інстанціями", - зазначив він.
"Те, що президент помилував його,- висловлення доброї волі Віктора Януковича, це можна назвати перемогою милосердя над справедливістю", - заявив Кузьмін.
"Юрій Луценко — дрібний злодій, який пробрався у владу для того, щоб красти, і він же тепер учить країну, як їй жити?! Це навіть не смішно",— додав Кузьмін.
Категория: Украина | Просмотров: 267 | Добавил: Sergeyev | Дата: 23.07.2013 | Комментарии (0)


Одна з київських радіостанцій, анонсуючи святкові заходи до 1025-річчя Хрещення Русі, завершує меседж слоганом "Крєщєніє Русі – главный празднік тваєй атчізни". У світської держави, котрою є Україна, жодне релігійне свято, якого б масштабу воно не було та який би відсоток соціуму не мало у своїх прихильниках, "головним" не може бути апріорі. Для самоідентифікації держави важливо пам`ятати, що головне свято – це все-таки день набуття нею незалежності. Бо без цього не було б й Вітчизни як такої – не те що її свят.
Одначе справа тут не в клерикалізації. Звісно, "головним" святом Хрещення Русі стало тому, що 27 липня до Києва збирається Владімір Путін, а з ним й незмінний та невтомний інтегратор України до "руського міру" патріарх Кирил. Говорячи про приїзд Путіна, посол Росії в Україні Міхаіл Зурабов заанонсував ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 506 | Добавил: Sergeyev | Дата: 23.07.2013 | Комментарии (0)

19 липня, під керівництвом заступника голови Львівської облдержадміністрації Сергія Василенка відбулась нарада щодо організації проведення моніторингу навколишнього природного середовища у Львівській області. Спільна нарада відбулась за участі керівників профільних департаментів облдержадміністрації, директорів державних установ та територіальних управлінь, до компетенції яких входить охорона, інспектування та впорядкування екологічної галузі. Заступник голови ОДА Сергій Василенко у вступному слові наголосив, що проблеми екології на Львівщині є досить актуальними і їх вирішення потребує особливої уваги. «Якщо ми будемо ігнорувати екологічне становище в області, то можемо втратити потенціал регіону як для інвесторів, так і туристів», – сказав С.Василенко. Також він відзначив, що створення врегульованої системи монітори ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 300 | Добавил: Sergeyev | Дата: 23.07.2013 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz