Ситуация
Четверг, 25.04.2024, 18:24
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [25.04.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2013 » Июнь » 26
Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Сергій Василенко 26 червня взяв участь у відкритті Екологічного форуму «Поводження з відходами. Цивілізаційні виклики», метою якого є запровадження в Україні передових світових технологій у сфері поводження з відходами та пошук шляхів розв’язання даних проблем, як на загальнонаціональному, так і на регіональному рівнях. Додатково зазначимо, що організаторами екологічного форуму є Львівська торгово-промислова палата та департамент екології та природних ресурсів ЛОДА за підтримки Німецько-українського партнерського проекту у сфері економіки. Форум триватиме два дні. Цей захід вже став традиційним. Цьогоріч його організо ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 287 | Добавил: Sergeyev | Дата: 26.06.2013 | Комментарии (0)

25 червня в селі Домажир Яворівського району відбулась виїзна нарада під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Василенка з питань будівництва дитячого будинку сімейного типу.
В нараді взяли участь керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а саме: управління з питань архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів, управління капітального будівництва, а також представники Яворівської районної державної адміністрації та Домажирівської сільської ради.
Під час наради учасники оглянули будівництво дитячого будинку сімейного типу в с. Домажир та обговорили основні проблемні питання.
За результатами наради заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Василенко дав доручення щодо забезпечення постійного та належного контролю за ходом б ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 335 | Добавил: Sergeyev | Дата: 26.06.2013 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz