Ситуация
Пятница, 29.03.2024, 10:40
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [29.03.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2013 » Март » 12

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що владі не вдалося її знищити завдяки міжнародному тиску і підтримці української діаспори.
Про це вона заявила у письмовому в інтерв'ю французькому виданню Le Temps.
"Вона переконана, що переслідування, яким піддається вона і її друзі по опозиції, - лише мала частина глобальної стратегії, що проводиться керівництвом правлячої в Україні партії", - пише видання.
"Але головна проблема в тому, що Україна та інші пострадянські держави повертаються до диктатури. Я вважаю, що необхідні рішучі дії демократичного світу по боротьбі з цією тенденцією. Нещадна боротьба з цією корупцією може стати початком кінця для цих неодиктаторів, процвітаючих в молодих і тендітних демократіях", - підкреслила вона.
Тимошенко вважає, що результати її партії на останніх парламентських вибо ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 393 | Добавил: Sergeyev | Дата: 12.03.2013 | Комментарии (0)


Обсяг повноважень, який сьогодні має Верховний Суд, не дозволяє йому в повній мірі виконувати свої функції.
Про це заявив голова ВСУ Петро Пилипчук, виступаючи на урочистому засіданні з нагоди 90-річчя утворення Верховного Суду України.
"…законодавство, яке регулює діяльність Верховного Суду, потребує істотного удосконалення. Перш за все це зумовлено тим, що той обсяг повноважень, який сьогодні має Суд не дозволяє йому в повній мірі виконувати ту функцію, яка йому як Верховному Суду має бути притаманною – а саме забезпечувати однакове і правильне застосування законів всіма судами і забезпечувати єдність судової системи", - заявив Пилипчук.
"Перш за все судді ВСУ переконані в тому, що для здійснення своїх функцій Верховний Суд як найвищий судовий орган у системі судів загальної юрисдикції повинен мати в ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 300 | Добавил: Sergeyev | Дата: 12.03.2013 | Комментарии (0)

Защитник экс-премьер-министра Юлии Тимошенко Сергей Власенко убежден, что Генеральная прокуратура готовит его задержание и арест. Об этом он заявил на пресс-конференции в Киеве, передает Время. "На самом деле, давление только усиливается, у меня есть глубокое убеждение, что в ближайшее время Генеральная прокуратура планирует мое задержание и мой арест", - подчеркнул С.Власенко. Он заявил, что решение о лишении его депутатского мандата было принято лично Президентом. Однако, как отметил С.Власенко, это не помешает ему выполнять функции защитника Ю.Тимошенко в суде, и не влияет на его статус по уголовным делам против бывшего премьер-министра. Он также добавил, что теперь Генпрокуратура ускорила расследования всех уголовных дел, которые возбуждены против него, а также отметил, что все они написаны "под диктовку мальчиков ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 335 | Добавил: Sergeyev | Дата: 12.03.2013 | Комментарии (0)


Вищий адмінсуд позбавив депутатських повноважень 46-річного Сергія Власенка з "Батьківщини". Судді вважають, що він незаконно суміщав роботу депутата й адвоката — захисника ув'язненої Юлії Тимошенко.
Власенко не прийшов на суд. Від середи взагалі не з'являвся на людях. Ходили чутки, що виїхав за кордон. Однак у понеділок зібрав прес-конференцію. Мав дещо знервований вигляд — був насуплений, часто поправляв під собою стільця. Заявив, що Генпрокуратура готує його арешт, і це відбудеться найближчим часом.
— Генпрокуратура продовжує фальшування ще трьох кримінальних справ проти мене, — уточнив. — Колишня дружина Наталія Окунська під диктовку хлопчиків з Адміністрації президента продовжує писати нові заяви.
Одна кримінальна справа стосується заяви Окунської щодо нібито викрадення Власенком її автомобіля. Др ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 272 | Добавил: Sergeyev | Дата: 12.03.2013 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz