Ситуация
Понедельник, 29.04.2024, 10:46
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [29.04.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2012 » Ноябрь » 22 » О персональном голосовании
О персональном голосовании
16:05

Опозиція заявляє, що без особистого голосування нова Верховна Рада працювати не буде.
Так один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк прокоментував заяву голови депутатської фракції Партії Регіонів Олександра Єфремова про начебто технічну неготовність парламенту до такої ініціативи.
За словами Яценюка, забезпечення особистого голосування народних депутатів є принциповою вимогою опозиції для початку роботи нового складу парламенту.
"Без виконання цієї конституційної вимоги нова Верховна Рада працювати не буде", - заявив Арсеній Яценюк, слова якого наводить прес-служба Фронту змін.
Він також звинуватив представників влади у тому, що вони свідомо вводять в оману громадян України, заявляючи про начебто технічну неготовність парламенту до запровадження системи особистого голосування народних депутатів.
Він нагадав, що розробка і монтування оновленої системи голосування відбувалася ще за його розпорядженням як голови парламенту.
Вона отримала всі необхідні сертифікати і експертизи і повністю забезпечує виконання вимог Конституції щодо виключно особистого голосування кожного народного депутата.
"Пан Єфремов добре знає, що для введення в дію оновленої системи особистого голосування достатньо політичної волі парламенту. Жодних технічних перепон тут не існує", - підкреслив він.
"Такі заяви представників влади можуть свідчити лише про одне – влада не збирається відмовлятися від практики "кнопкодавства" в новому парламенті і готує грунт для знищення вже готової до роботи системи особистого голосування", - наголосив Яценюк.
Врешті-решт, питання особистого голосування не є виключно питанням функціонування системи "Рада", зазначив Яценюк.
"Особисте голосування в парламенті можна забезпечити й іншими способами – голосуванням бюлетенями, підняттям рук тощо. Виконання прямої вимоги Конституції – це питання політичної волі", - наголосив він.
"А якраз політична воля наших опонентів полягає в тому, щоб не допустити особистого голосування та і надалі керувати парламентом помахом руки Чечетова", - підкреслив він.
Категория: Украина | Просмотров: 268 | Добавил: Sergeyev | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright Ситуация © 2024
Сайт управляется системой uCoz