Ситуация
Четверг, 02.05.2024, 06:19
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [02.05.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2012 » Сентябрь » 24

Киев, Сентябрь 24 (Новый Регион, Михаил Рябов) – Правительство Украины намерено продолжать курс интеграции страны на Запад, поскольку такую политику поддерживает 60% жителей бывшей советской республики.
Об этом заявил вице-премьер Валерий Хорошковский.
«То, что мы будем идти европейским путем, – в этом нет сомнений. Знаете почему? Потому что население так хочет. Ведь до 60% наших людей видят себя в составе Объединенной Европы. Не могут политики, если они хотят быть успешными, двигаться против желания людей», – сказал чиновник в интервью журналу «Корреспондент».
Ранее редактор этого издания Виталий Сыч выступил с призывом к читателям помнить, что курс на интеграцию с Европейским Союзом, взятый властями Украины, означает закрытие в будущем границы с Россией.
«Украина не может одновременно иметь прозр ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 244 | Добавил: Sergeyev | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)


Намісник Києво-Печерської Лаври й депутата Київради від Партії регіонів владика Павло заломив руки журналістці, що прийшла взяти коментар, і забрав її телефон.
Про це у коментарі "Українській правді" повідомила журналіст Ксенія Карпенко.
За словами дівчини, близько 12.00 години вона спробувала взяти коментар у намісника Лаври, але зіткнулася з неадекватною реакцією.
"Я прийшла до владики Павла за коментарем. Я готую матеріал про життя церкви. Запитала, чому батюшки їздять на таких шикарних авто. Просто хотіла дізнатися його думку. Він почав говорити і каже "можете, це записувати, я нічого не боюся". А тоді раптом став викручувати мені руки і забрав мій телефон, на який записувала коментар", - розповіла Карпенко.
Журналіст додала, що владика був у супроводі інших священнослужителів, при цьому голосн ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 326 | Добавил: Sergeyev | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)


Депутат від Партії регіонів, який балотується в наступний парламент в Криму, Олександр Черноморов зареєстрував у Верховній Раді законопроект про надання російській мові статусу другої державної.
Відповідний законопроект №11243 було зареєстровано в парламенті 21 вересня.
Документом пропонується внести зміни до закону про засади державної мовної політики.
Депутат пропонує визначити завданням державної мовної політики те, що Україна забезпечую своїм громадянам право вільного користування російською мовою, як мовою корінного народу України, мовою міжнаціонального та міжнародного спілкування, а в регіонах компактного проживання громадян, для яких російська мова є рідною - функціонування російської мови нарівні з державною.
До цілей закону пропонується додати "створення в державі умов для надбання російс ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 245 | Добавил: Sergeyev | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)


Член ініціативи Першого грудня, доктор філософії Мирослав Попович упевнений, що заяви, які собі дозволяють деякі політичні діячі, виходять за рамки дозволеного навіть у політиці.
Про це він розповів Gazeta.ua, коментуючи заяву комуніста Євгена Царькова про те, що націоналістів "мало НКВС давило у свій час".
"Який же він політик? Якщо людина закликає до смерті, до розправ – то це бандит. Це взагалі ніяк не відповідає політичному спектру. Політикам це не властиво", - заявив Попович.
"Кажуть, що Тетяна Чорновіл заїхала йому по фізіономії – я її в цьому підтримую. Інакших розмов з такими людьми не може бути", - обурюється філософ.
За словами Поповича, "якби він (Царьков) про це говорив у невимушеному спілкуванні, то можна було б сказати, що він погарячкував і так далі".
"Але це позиція. Це демонстр ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 315 | Добавил: Sergeyev | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

Киев, Сентябрь 22 (Новый Регион, Константин Зельфанов) – Партия регионов рекламирует себя в Крыму, используя для этого противопоставление украинского и русского языков. Как сообщает ТСН, ролик с соответствующим смысловым посылом транслируется на государственном телевидении Крыма.
В частности, героиня ролика жалуется на то, что в садике все на украинском языке, а дома – на русском. В результате ее ребенок смешивает слова с обоих языков. Из-за этого «мамочка» переживает, что ее чадо вырастит безграмотным.
«Мой сыночек половину слов говорит на украинском, половину – на русском. Вообще не понятно, на каком языке он после этого садика учиться будет. Дома все на русском. Так он грамотным никогда не станет», – делает вывод девушка-блондинка из ролика.
Напомним, ранее в Крыму появились билборды Партии регионов с л ... Читать дальше »
Категория: Крым | Просмотров: 265 | Добавил: Sergeyev | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz