Ситуация
Четверг, 02.05.2024, 15:23
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [02.05.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2012 » Июнь » 12

Киев, Июнь 12 (Новый Регион, Анна Сергеева) – Шведские фанаты, справлявшие малую нужду на центральных улицах Киева в ходе марша перед матчем со сборной Украины, делали это не по своей вине.
Об этом «Новому Региону» заявил оппозиционный депутат горсовета Киева Александр Бригинец, глава комиссии по культуре.
По его словам, в сложившейся ситуации виноваты не футбольные фанаты, а власти, не подготовившие туалеты по маршруту движения шведов.
«Эта проблема в Киеве существовала всегда. Она бесконечна. Проблема с туалетами связана с тем, что общественные туалеты были приватизированы, а на их месте появились другие места, в том числе и рестораны. Деньги, которые получила власть за проданные коммунальные туалеты, могла потратить на новые туалеты. Но она этого не сделала. И поэтому каждый из нас может оказаться н ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 271 | Добавил: Sergeyev | Дата: 12.06.2012 | Комментарии (0)


Два нардепи фракції "БЮТ-Батьківщина" просять Вищий адмінсуд визнати протиправним ухвалення в першому читанні законопроекту "Про основи державної мовної політики".
Про це заявники Степан Курпіль і Юрій Одарченко сказали журналістам біля будинку суду перед подачею відповідної заяви, повідомляють "Українські новини".
Депутати просять суд зобов'язати Верховну Раду внести до протоколу засідання парламенту від 5 червня запис про відхилення цього законопроекту, а також скасувати доручення парламентському комітету з питань духовності підготувати законопроект до другого читання.
Опозиціонери вважають, що результати голосування щодо законопроекту мають бути скасовані у зв’язку з порушенням вимог Конституції про обов’язкове особисте голосування парламентаріїв.
Курпіль наголосив, що, за даними письмової реєст ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 251 | Добавил: Sergeyev | Дата: 12.06.2012 | Комментарии (0)


У Севастополі проведенням загальноміського мітингу на підтримку "мовного" законопроекту почалася акція "Ми хочемо говорити рідною мовою!".
У ході акції передбачається проведення збору підписів на підтримку прийнятого в першому читанні законопроекту Колесніченка-Ківалова.
Для цього в кожному районі міста будуть розгорнуті агітаційні пікети й намети, де будуть збиратися підписи городян.
Збір підписів буде проводитися також у громадських приймальнях місцевих партійних організацій Партії регіонів, депутатів ВР, депутатів місцевих рад, у ході проведення виїзних зустрічей з виборцями, інших масових публічних акцій і заходів.
Акцією передбачене проведення публічних заходів інформаційно-просвітительської спрямованості, зокрема, науково-практичних конференцій, засідань тематичних "круглих столів", громадськ ... Читать дальше »
Категория: Крым | Просмотров: 272 | Добавил: Sergeyev | Дата: 12.06.2012 | Комментарии (0)


Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник на зустрічі з вчителями Росії заявив, що перестав нав’язувати регіонам підручники на "непотрібній мові".
Про це свідчить відео виступу міністра, яке було зняте у Києві у травні 2012 року на зібранні вчителів Росії, передає ЗІК.
"Якщо говорити про те, що зробила демократизація, то ми перестали нав’язувати регіонам підручники на непотрібній мові. Бюджет задихається, я бачив це апокаліптичне похмуре видовище", - заявив він.
"За кілька років, наприклад, не розпаковані підручники в АР Крим. Запитую наших поважних директорів департаментів, заступників міністра: навіщо ви возите підручники в ті регіони, де батьки все одно їх купують іншою мовою? Чую: Ну, така команда", - розповів Табачник.

"Ми третій рік у мовному сенсі повністю йдемо від побажа ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 253 | Добавил: Sergeyev | Дата: 12.06.2012 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz