Ситуация
Четверг, 02.05.2024, 01:36
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [02.05.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2012 » Май » 10
Киев, Май 09 (Новый Регион, Сергей Рулёв) – Около 100 активистов партии «Русский блок» провели 9 мая в центре Киева марш, посвященный Дню Победы.
Молодые люди развернули красное Знамя Победы, символику партии с российским триколором и, выстроившись в колонну, прошли по Крещатику, а затем – по улице Грушевского мимо здания Верховной Рады и правительства.
Во время шествия активистам пришлось вступить в словесную перепалку с приверженцами Юлии Тимошенко, которые, увидев представителей «Русского блока», принялись кричать им: «Езжайте в свою Россию!».
Во время прохождения по улицам Киева активисты скандировали «Спасибо деду за Победу!», «Три страны – один народ!», «Пока мы едины – мы непобедимы!», «Один за всех и все за одного!», «Ура! Ура! Ура! Мы будем помнить до конца!».
Подойдя к Майдану, ребята и девуш ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 353 | Добавил: Sergeyev | Дата: 10.05.2012 | Комментарии (0)


Перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін вважає, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко – умовний опозиціонер.
Як повідомляє УНІАН, про це Кузьмін заявив у середу в Брюсселі на засіданні "круглого столу" на тему: "Процес проти Юлії Тимошенко – виконання українського законодавства чи порушення прав людини".
"Шановні пані та панове, Луценко, міністр внутрішніх справ – умовний опозиціонер. Він працював в уряді Віктора Януковича, коли Янукович був прем’єр-міністром. Янукович двічі призначав Луценка своїм міністром. Це – опозиціонер? Чи ні?", - запитав Кузьмін.
Перший заступник генпрокурора України також наголосив, що Луценко засуджений за злочини "корупційного спрямування", оскільки за бюджетні кошти "нагороджував близьких до нього осіб, незаконно розпоряджаючись державними коштами".
Категория: Украина | Просмотров: 314 | Добавил: Sergeyev | Дата: 10.05.2012 | Комментарии (0)


Перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін в Європарламенті визнає порушення "демократичних принципів" у зв'язку зі справою екс-прем'єра Юлії Тимошенко.
"Були допущені деякі порушення, але не українського законодавства, а порушення демократичних принципів. Причиною цьому є КПК, прийнятий ще в 1961 році", - сказав він, виступаючи в середу в Брюсселі в Європейському парламенті в рамках конференції, присвяченої ситуації з Тимошенко, передає Інтерфакс-Україна.
Кузьмін визнав, що "деякі його положення не відповідають європейським стандартам, але іншого кодексу в України немає".
Заступник генпрокурора навів статистику, згідно з якою за цим КПК за час президентства Віктора Ющенка було засуджено 907 тис. осіб, і "нічого не було зроблено для того, щоб змінити ситуацію".
"Ми йдемо назустріч Європі, але не м ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 339 | Добавил: Sergeyev | Дата: 10.05.2012 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz