Ситуация
Пятница, 17.05.2024, 07:37
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [17.05.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2012 » Апрель » 10 » Лазаренко Щербаня не убивал
Лазаренко Щербаня не убивал
10:10


Екс-прем’єр-міністр України Павло Лазаренко заявляє, що не має жодного відношення до вбивства у 1996 році депутата Євгена Щербаня.
Про це йдеться в заяві Лазаренка від 7 квітня, поширеній 9 квітня його адвокатом Мариною Долгополою.
Екс-прем’єр, який відбуває покарання у США, переконаний, що посадовці Генпрокуратури "підготували та змусили підписати відверту брехню сина покійного Євгена Щербаня" Руслана.
"Я ніколи не зустрічався і не міг зустрічатись із Євгеном Щербанем у присутності будь-кого із його дітей, оскільки з вересня 1995 року до липня 1997 року я працював першим віце-прем`єром, а згодом прем`єр-міністром України, а отже всі мої пересування, контакти та зустрічі, особливо за межами столиці, були чітко регламентовані", - пояснює Лазаренко.
За його словами, кожна така поїздка "постійно супроводжувалася і фіксувалася" співробітниками Державної служби охорони, СБУ та МВС.
"Зустрічей з Щербанем, про які зараз з позиції начебто свідка взявся переповідати його син Руслан, ніколи не було і не могло бути, це легко перевірити. Чи може взагалі будь-яка серйозна людина при здоровому глузді уявити собі ділову зустріч або нараду прем`єр-міністра держави у присутності дітей?", - зазначає Лазаренко.
"Категорично стверджую, що я взагалі ніколи не мав жодних бізнесових стосунків з Щербанем, підкреслюю – жодних!", - запевняє він.
За словами екс-прем’єра, йому зрозуміло й відомо, хто і з якою метою змусив тепер Руслана Щербаня "говорити більш ніж абсурдні речі".
"Лише ніяк не можу собі уявити, як син дозволяє собі так безсоромно глумитися над пам‘яттю батька!?", - дивується Лазаренко.
"Руслан робить сьогодні заяви, які, по-перше, суперечать всьому сказаному ним особисто як учасником судового процесу у Луганському суді у 2002 році, а особливо всупереч тому, що заявляв з приводу своєї безпеки його батько Євген Щербань буквально напередодні своєї трагічної загибелі", - зазначає він.
Лазаренко радить Руслану Щербаню перечитати останнє інтерв’ю батька, дане наприкінці жовтня 1996 року журналістці газети "Бізнес-Донбас" Ользі Бурді, "де він однозначно спростовує наявність будь-якого конфлікту з тодішнім главою уряду й навпаки говорить про спроби деяких сил зіштовхнути між собою представників Донеччини та Дніпропетровщини".
"Руслан Щербань повинен знати, що я не маю жодного відношення до смерті його батька. Я хотів би закликати його та попросити бути гідною людиною, а не маріонеткою у руках тих осіб, які сьогодні, маніпулюючи його синівським статусом, так ганебно та невправно його використовують і згодом викинуть геть", - заявляє Лазаренко.
"Я не маю жодного відношення до зазначеного злочину", - наголошує він.
Категория: Украина | Просмотров: 299 | Добавил: Sergeyev | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright Ситуация © 2024
Сайт управляется системой uCoz