Ситуация
Четверг, 02.05.2024, 14:15
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [02.05.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2012 » Март » 01

Геннадій Москаль просить Віктора Балогу припинити піаритися на вироку Юрію. Луценку.
Нардепа здивувала реакція Балоги, де він засуджує вирок Луценку. Москаль нагадав міністру надзвичайних ситуацій, що той, будучи главою секретаріату президента Віктора Ющенка, сам збирав матеріали на Луценка.
"Вікторе Івановичу, побійтеся Бога! Хіба можна так відверто перефарбовуватися в залежності від політичної кон’юнктури і наближення до виборів?" – зауважив Москаль.
"Як вам не соромно так відверто брехати в очі українському народу, якщо ви, будучи главою президентського секретаріату Ющенка, разом зі своїм заступником Пукшиним особисто збирали матеріали проти Луценка і тиснули на генпрокуратуру й суд, щоб засудити його начебто за незаконні використання літака Внутрішніх військ МВС у 2005-2006 роках, а також нагородже ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 295 | Добавил: Sergeyev | Дата: 01.03.2012 | Комментарии (0)



1 березня 2012 року Верховний Суд України розгляне справу щодо судді Сергія Вовка, який у понеділок оголосив вирок Юрію Луценку.
Інформація про це міститься на сайті Верховного Суду України.
Як відомо, 19 червня 2009 року прокуратура Києва порушила проти судді Печерського районного суду столиці Вовка кримінальну справу за винесення завідомо неправосудних рішень у цивільних справах.
Однак постанова прокуратури про порушення кримінальної справи щодо Вовка була скасована влітку 2009 року Голосіївським районним судом Києва. Пізніше це рішення Голосіївського райсуду підтвердили Апеляційний суд Києва та Верховний Суд України.
Генеральна прокуратура на підставі чинного на той час кримінально-процесуального законодавства подала протест на зазначені судові рішення. У цьому поданні ГПУ стверджувала про з ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 321 | Добавил: Sergeyev | Дата: 01.03.2012 | Комментарии (0)

Киев, Февраль 29 (Новый Регион, Михаил Рябов) – Наместник Свято-Успенской Почаевской Лавры (Тернопольская область, Западная Украина) архиепископ Владимир просит депутатов Верховной Рады поддержать закон о передаче обители Украинской Православной Церкви (в единстве с Московским Патриархатом).
Об этом говорится в заявлении архиепископа, текстом которого располагает «Новый Регион».
Поводом для появления документа стала регистрация в Верховной Раде проекта постановления о передаче Почаевской Лавры УПЦ МП и последующая кампания украинских националистов, завивших о намерении препятствовать этому шагу. Почаевская Лавра – форпост Православия на Западе Украины. Братия монастыря отказалась уходить в раскол и сохраняет единство с Московским Патриархатом
«Мне как наместнику Свято-Успенской Почаевской Лавры, в первую о ... Читать дальше »
Категория: Украина | Просмотров: 348 | Добавил: Sergeyev | Дата: 01.03.2012 | Комментарии (0)

Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright "Ситуация" © 2024 "Ситуация" © 2024
Сайт управляется системой uCoz