Ситуация
Пятница, 17.05.2024, 07:58
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [17.05.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2012 » Февраль » 27 » Клюев не будет руководить избирательным штабом Партии регионов
Клюев не будет руководить избирательным штабом Партии регионов
12:11

У Партії регіонів вважають, що рішення про те, що Андрій Клюєв не буде очолювати виборчий штаб партії, ініційоване Сергієм Льовочкіним.
Так, один із членів партії на умовах анонімності звинуватив голову Адміністрації президента у веденні "інформаційної війни" проти Клюєва, пише "Комерсант-Україна".
"Боюся, як би про Віктора Федоровича не почали говорити, що він працює президентом в адміністрації Сергія Льовочкіна", - зазначив співрозмовник газети.
Джерело видання в Адміністрації президента підтвердило, що в АП підтримали ухід Клюєва зі штабу.
"Одна з претензій до Клюєва – те, що він був налаштований на перемогу за будь-яку ціну, нехай навіть потім будуть говорити про "другу Білорусь". Нам така перемога не потрібна, тому що "розгрібати" міжнародні протести потім буде дуже важко", - сказало джерело в АП.
Крім того, член президії політради Партії регіонів Василь Хара заявив, що рішення по Клюєву підготоване "людьми, близькими до тіла Віктора Федоровича, але далекими від нього за суттю, за духом".
Видання заначає, що для більшості партійців новина про ухід Клюєва зі штабу була несподіваною, а декілька народних депутатів від ПР заявили, що не підтримують ініціативу президента.
"Клюєву не можна дорікнути за якісь помилки за час роботи головою штабу. Тим більше неправильно говорити, що ця посада не сумісна з його новою посадою. І я не думаю, що він зробив щось таке, що вимагало б відтіснити його на узбіччя активного партійного життя", - заявив Хара.
У партії ведеться дискусія про можливість того, що рішення Януковича, який є почесним лідером ПР, не буде виконане.
"У нас, звісно, є люди з серйозним організаторським досвідом, але найкращим варіантом для партії як і раніше залишається Клюєв. Тож ще подивимося, що буде", - заявив депутат Василь Кисельов.
"Я думаю, для Клюєва ще не все втрачено. Цілком можливо, і я б цього хотів, що рішення буде переглянуто", - додав Хара.
Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає, що "хто б тепер не став головою штабу, його діяльність у будь-якому випадку координуватиме Адміністрація президента".
У грудні 2011 року перший заступник голови ПР Володимир Рибак заявляв, що Клюєв затверджений начальником штабу виборчої кампанії Партії регіонів.
Але 24 лютого цього року Янукович оголосив, що секретар Ради національної безпеки й оборони Андрій Клюєв не буде керувати виборчим штабом ПР. До цього Клюєва пересунули з посади першого віце-прем’єра на посаду секретаря РНБО.
Категория: Украина | Просмотров: 378 | Добавил: Sergeyev | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright Ситуация © 2024
Сайт управляется системой uCoz