Ситуация
Четверг, 09.05.2024, 06:01
Приветствую Вас Гость | RSS
 
Главная РегистрацияВход
Меню
Приемная
Общественная приемая
Разделы новостей
Украина [4302]
Крым [1368]
Новость дня [09.05.2024]
Сегодня материалов нет.
Партнеры
Наш опрос
Выполнит ли Янукович В.Ф. свои предвыборные обещания после инаугурации?
Всего ответов: 91
Главная » 2008 » Ноябрь » 5 » Намет для диктатора
Намет для диктатора
10:07

     Для лівійського лідера Муаммара Каддафі буде споруджений спеціальний намет у дворі офіційної резиденції президента України.

Про це повідомив у понеділок на прес-конференції заступник голови секретаріату президента Андрій Гончарук, повідомляє Ліга.net.

Лідер лівійської революції прибуде в Україну з робочим візитом 4-6 листопада. У зв'язку з цим у дворі офіційної резиденції президента України на вулиці Липській, 4 буде споруджений намет розміром орієнтовно 7 на 9 метрів.

Останні події

"Там у дворі буде поставлений намет розмірів, якщо не помиляюся, 7 на 9. Він пояснив, що такі намети не ставляться у відкритих публічних місцях, і тому він буде споруджений у дворі резиденції", - пояснив Гончарук.

За його словами, це буде перший візит такого рівня, і він буде відповіддю на візит президента України в Лівію в квітні поточного року.

У ході візиту відбудуться переговори у вузькому і розширеному колі. Крім того, буде організований державний обід і заплановані зустрічі лідера лівійської Джамахірії з керівництвом Кабміну.

Програма візиту також передбачає покладання вінків до пам'ятного знака жертвам Голодомору і відвідування музею Великої Вітчизняної війни. Під час переговорів сторони обговорять ряд питань, що стосуються двостороннього співробітництва.

Як відомо, Каддафі під час візитів у різні країни привозить із собою бедуїнський намет, який ставить біля наданої резиденції, а потім залишає в подарунок країні. Такий був вставлений в ці вихідні біля Кремля.

Крім того, директор "Україно-лівійського дому" Абубакер Эль-Нафар на прес-конференції в понеділок у Києві підтвердив, що Каддафі під час його перебування в Україні будуть охороняти жінки-охоронці.

"Його дійсно будуть охороняти жінки-охоронці, і цим він хоче показати, як арабські чоловіки дуже шанобливо відносяться до жінок", - пояснив він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Категория: Украина | Просмотров: 449 | Добавил: News | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход
Поиск
Реклама
Погода
Курс валют
Украинских гривен Украинских гривен
ЕВРО(EUR)//-//
Курс Российского Рубля Информер(RUB)//-//
Доллар США(USD)//-//
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright Ситуация © 2024
Сайт управляется системой uCoz